RHFs 34. Veteranbusstreff

og Landsmøte i 2022, Tønsberg


26. til 29. mai 2022

Landsmøtet i 2022 forberedes


Bilder fra utstillingsområdet

Her er en smakebit av hvordan  det ser ut på utstillingsområdet der vi skal møtes i mai 2022

- og en titt rundt hotellet som vil bli vårt konferansehotell. På hotellet vil også festmiddagen bli arrangert.

Prosjektgruppen gjør sitt for å sørge for at alle får en trivelig helg i Tønsberg i mai 2022. Fra venstre ser vi: Knut Kløw, Frode Foyn, Arne Helgestad, Ragnar Krøger, Stein Rune Klemmetsby (som nylig gikk bort), Thor Hansen, Svein Syversen og Richard Sommerstad.


Her oppe ved Ishallen vil bussene bli parkert - både inne på denne banen og rundt den. Banen er om vinteren islagt, og et populært tilbud til Tønsbergs befolkning. Dette bildet er tatt oppe fra trappen der inngangen til sekretariatet vil være.

Det er kort vei fra der bussene blir stående og opp til Ishallen.


Inne i Ishallen i Maier arena vil dere finne både RHF butikken, plass til gruppemøter, matservering, toalett og en fin mingleplass dersom været ikke skulle samarbeide med oss.

Det er god plass på området, og Tønsberg kommune er veldig positiv innstilt til treffet. Vi regner med at vi også vil få besøk av mange som ikke har tilknytning til veteranbuss-miljøet denne gangen, fordi den årlige Tønsbergs-messen skal holdes samme helgen som vi har vårt treff - og de er vegg i vegg med der vi skal være. Så denne gangen kan man også få seg en tur på tivoli, samtidig som man er på veteranbusstreffet. Vi håper da at noen av tivoli-gjestene også skal besøke oss.


Maier Arena er for øvrig oppkalt etter Fred Anton Maier, som de fleste sikkert kjenner til har både OL-gull og OL-sølv på merittlisten som Tønsbergs store skøyteløper.

Quality Hotel Tønsberg vil være konferansehotellet. De har rom til alle deltagerne på treffet og her vil også landsmøtemiddagen bli servert. Hotellet ligger midt i sentrum av Tønsberg, helt nede ved Kanalen mellom Tønsberg og Nøtterøy. Og på taket av hotellet finner man et fint uteområde man kan boltre seg på, nyte utsikten over Tønsberg mens dere tar dere en dukkert i bassenget.


Fra hotellet er det lett å ta seg en spasertur langs brygga med sine spisesteder. Man kan også se på flere vikingskip og dampskipet Kysten. Eller om man vil, så kan man gå over til Nøtterøya, der det også er et stort utvalg av spisesteder - eller nyte utsikten over til Tønsberg sentrum. Men se opp for passerende båter - da går gangbruen rett til værs.

Svein M. Syversen - styreleder for RHF Vestfold og

Thor Ragnar Hansen - leder for arrangementskomitéen 2022


ønsker aller hjertelig velkommen til Tønsberg og det 34. veteranbusstreffet og landsmøtet for RHF

Bli' me' oss på hjul med historien